fbpx

Work Your Magic traject

één-op-één

Je bent eindelijk je bedrijf gestart (of staat op het punt dat te doen). Niet zomaar een bedrijf, nee iets waar je hart ligt!! Ahh eindelijk is er ruimte voor jouw unieke zelf, je creativiteit en je liefde voor de wereld!

Oké…… En nu???

 

Ideeën verzinnen, daar ben je goed in, dat is het probleem niet. Inspiratie genoeg! Alleen hoe maak je daar een bedrijf van? En hoe ga je eigenlijk van idee naar realisatie?? Zeker als creatieve chaoot en gevoelig zieltje best een uitdaging. Want aan de ene kant heb je ofwel een hyper focus of geen focus at all, en aan de andere kant kunnen je gevoelens je ook nog weleens overweldigen.

Laat je creatieve energie weer stromen en ga doen wat je te doen hebt!

Wil je:

Bouwen aan een stevig soulbased concept voor je bedrijf, zodat je van daaruit veel makkelijker kunt ondernemen? 

Je creativiteit weer kunnen inzetten als je superpower en leren daadwerkelijk ideeën voor je bedrijf te realiseren?

Leren hoe je kunt ondernemen vanuit je gevoeligheid? 

Over mij

Altijd wilde ik van alles starten, had grote dromen, vaak ook ondernemersdromen, maar er kwam maar niets uit mijn handen. Pas toen ik mijn missie ontdekte, mijn creatieve energie leerde te gebruiken in het creatie proces en met mijn gevoeligheid leerde omgaan, lukte het mij om verschillende droomprojecten op te zetten en te bouwen aan mijn eigen bedrijf.

Het Coachingtraject

Ja, je hebt echt het gevoel dat ik je verder kan helpen op jouw mooie soulfulle ondernemersreis. Alleen vraag je je nog wel af…. Wat gaan we eigenlijk doen in zo’n traject?

Ontdek jouw unieke concept

Ik geloof heilig in het hebben van een goede basis van waaruit je gaat ondernemen. Samen gaan we ontdekken welk concept het beste bij je past! Waar laad jij van op? Welke talenten zitten in je verborgen en hoe passen al je interesses in je concept? Waar wil je heen en hoe past je bedrijf in dit toekomstplaatje? Wat is je drijfveer, je missie, je boodschap? Met wie werk jij het liefst en wat willen die mensen eigenlijk? Elk coachgesprek gaan we hier stil bij staan. Het uitdiepen en verstevigen van jouw concept. Zodat elke keer het ondernemen steeds makkelijker en leuker wordt, omdat het helder is voor jezelf wat je doet en wat je te bieden hebt!

Work your magic - Actie!

Tijdens de coachgesprekken gaan we natuurlijk niet alleen maar bouwen aan je concept. Ik geloof namelijk heel erg Learn as you go. Dus…. Hup, we gaan een concreet project neerzetten. Leer je creativiteit omzetten in actie. En of dat nou je eigen soulful sieradenlijn is, een vegan food blog op poten zetten of een fototentoonstelling creëren. Samen staan we tijdens het coachtraject stil bij jouw liefdesproject en bespreken hoe je jouw project kan neerzetten en waar je tegenaanloopt.

Roadblocks

Het ondernemerschap is niet zonder hobbels. Net zoals het leven dat niet is. Alleen bij het ondernemerschap kan nogal eens heel veel emoties komen kijken. Omdat je berichten niet worden geliked. Omdat je faalangstig bent. Omdat je het dood eng vindt om voor een groep te staan. Ook hier staan we tijdens het traject bij stil. Hoe ga je om met die emoties en kun je ze omarmen en toch gewoon lekker je ding doen.

6 maanden begeleiding

6 maanden bouwen aan je concept, leren hoe je je ideeën omzet in realiteit en ondernemen vanuit je gevoeligheid. Dat is wat je te wachten staat omdat de belangrijke elementen zijn als creatieve bubbel om te ondernemen. Kaders (je concept) waardoor je focus hebt, je creatieve energie gebruiken zodat je in beweging komt, en je gevoeligheid inzetten zodat je weet of je nog op de goede weg zit en of er onbewust nog iets blokkeert.

9 uur aan persoonlijke begeleiding

6 gesprekken van 1,5 uur is wat we normaal gesproken inplannen. Waarbij we kijken naar de 3 aspecten die bovenaan genoemd zijn: je concept, je droomproject, de hobbels die je tegenkomt en de emoties die erbij komen kijken. Als toekomstig Touch of Matrix therapeut en sensitiviteit expert 😉 weet ik daar wel raad mee en ga je stukje bij beetje loslaten wat je niet meer dient.

toegang tot de Love Rebel bibliotheek (in ontwikkeling)

In de Love Rebel bibliotheek komt binnenkort van alles over soulbased ondernemerschap, het neerzetten van je projecten, het werken met je gevoeligheid en je creativiteit. Alles om van je leven en het ondernemen een feestje te maken.

Contact tussendoor als het nodig is!

Misschien heb je net in de week dat we geen gesprek gepland hebben, het even moeilijk. Misschien heb je net een brandende vraag… Natuurlijk kun je gewoon je vragen blijven stellen ondertussen. No worries!

Wat kost het?

– traject van 6 maanden

– 6 coachgesprekken van 1,5 uur
(totaal 9 uur aan coaching, ook in te zetten naar persoonlijke behoefte) 
Waarbij je:
– je soulbased concept stevig gaat neerzetten
– één eerste project gaat realiseren
– belemmeringen loslaat die je in het traject tegenkomt (met Touch of Matrix) als dat nodig is

– toegang tot de Love Rebel Bibliotheek met extra naslagwerk (in de maak)

– Contact via whatsapp of email tussen de gesprekken door als je vragen hebt.

Per maand

€167 

Betalen in 3 keer

€310

Bespaar €72,-

Betaal in 1 keer

€900 

Bespaar €102,-

Notice: You can learn more about our Terms of Service

Contact

Nog vragen?

3 + 1 =

Stay tuned.

facebookinstagram