fbpx

Return of the Sacred Feminine

««• Inititation into your
true feminine powers »»
25 september

We as women are tired…

We zijn moe…. Moe van het streven, moe van het bewegen op wilskracht, moe gestreden om the good girl uit te hangen of juist strong independant woman te zijn.

Het is tijd dat we onze ECHTE krachten claimen. De krachten die opgeslagen zitten in iedere vrouw maar die gewoon nog weinig ruimte heeft gekregen. Onze intuitieve powers, onze creatiekracht, ons vuur, onze liefde, onze sensualiteit waarmee het leven juicy wordt. Overgave, ontvangen en ZIJN.

De maatschappij van nu is gebaseerd op mannelijke kracht: op penetreren, op doorzetten, op plannen, op doelen bereiken, op structuren en harde kracht. We hebben per ongeluk onszelf gelijk willen stellen aan mannen, op dezelfde manier onze business en ons leven willen runnen. Maar daarmee voorbij gegaan aan onze sensitive souls. Wij vrouwen zijn moe.

Maar de tijden veranderen. Steeds meer vind de waarde van intuitie, mystiek, sensualiteit en pleasure hun weg weer terug in het leven van VELE vrouwen. De ECHTE kracht van vrouwen mag weer volledig belichaamd worden. Niet meer gelijk zijn aan mannen maar je vrouw zijn volledig embracen. Honouring your own unique powers to soften hearts, to heal wounds, and to be passionate and powerful beyond measures, working with the forces of nature. Zodat jouw leven zich weer vult met liefde, levenslust, diepgang en ease, waarvan je weet en voelt dat dit bestaat en dat dit de bedoeling is!

We give you the initiation into true womenhood.

The Return of the Sacred Feminine.

Enter this sacred space
where we’ll return your crown

Enter the sacred space

Nu is de tijd gekomen om te gaan staan in je eigen waarde, in je eigen kracht. De zachte en tegelijkertijd vernietigende kracht die je als vrouw bezit. De kracht van loslaten, van intuitie, de kracht van liefde en passie, de kracht van overgave en creativiteit. Kom in de cirkel en ontdek welke magie er in jou besloten ligt.

Je treed de kerk binnen in je prachtige witte jurk. Een kleur die staat voor een nieuw begin, voor zuiverheid, puurheid en wederopstanding ;). Er speelt muziek die klinkt alsof er iets staat te gebeuren. Iets heiligs, iets mystieks, iets dieps. Vele kaarsen verlichten de ruimte. In het centrum van de kerk is een grote kring gemaakt met in het midden een prachtig kunstwerk, een altaar if you will. Een prachtig eerbetoon aan deze avond, waarbij je om klokslag 12 een nieuw leven mag beginnen. 

Tijdens deze initiation zullen we de diepte ingaan….. We gaan de verschillende elementen in onszelf ontdekken en belichamen. We gaan voelen wat het is om in onze feminine power te staan, door middel van dans, healing, activation, meditatie en ceremonie. Are you ready to awaken your sacred feminine?

LUCHT

Luchtigheid
Plezier
Lichtheid

VUUR

passie
emotie
liefde

AARDE

Gronden
Oer

WATER

Flow
Laten ontstaan
Overgave

Over ons

Sietske de Waard

Sietske de Waard

Touch of Matrix healer, bewustzijnscoach, Wild women werk

Hoi!! Ik ben Sietske, lover of life, avonturier, levensgenieter en ik heb er mijn beroep van gemaakt om andere vrouwen te begeleiden terug naar huis. Naar Eenheid en Liefde. Voor mij is ZIJN het enige wat er is. In het hier en nu is waar het leven gebeurt. Simply BEING…. Niets om naar te streven, niets om hoog te houden. ZIJN, en genieten van wat er hier is. Nu. En juist deze staat van zijn is de poort naar alle juicyness in je leven. De levensenergie kan door je heen komen en jou in beweging zetten. Met jouw nieuw verworven vrijheid ben je in staat om gedreven te worden door passie, plezier, door je ingevingen. Eigenlijk hoef jij helemaal niets te doen! Want je wordt bewogen, je wordt gedreven! En verder mag je achterover leunen. Hoe vet klinkt dat? Minder streven, Meer leven. Mijn healing journeys helpen je hierbij. Deze zijn in vele vormen: 1 op 1, in een groep of in retreats zoals deze. Ready to truely LIVE?

Neem hier een kijkje op rest van de website van Sietske en volg haar op Instagram!

 

Lonneke Zintel

Lonneke Zintel

Conscious Yoga Dance & Meditation Teacher

Lonneke heeft Break Free Society opgericht voor vrouwelijke pioniers die behoefte hebben aan minder moeten, minder controle en minder structuur. Vrouwen die willen leven en werken vanuit flow, inspiratie en intuitie.

BFS gaat voor een society waarbij de vrouwelijke en mannelijke energie in balans is. Waar het hart net zo belangrijk is als het hoofd en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Break Free Society daagt je uit om je
eigen levensdans te dansen.

Lonneke is een dance lover, naast haar eigen dans SuryaSoul danst ze 5rhtyhms en ecstatic. Het is haar missie om de magie van het leven weer terug te brengen door dans, meditatie en rituelen. Je kunt bij haar terecht voor retraites, (online) trainingen en workshops.

Bekijk hier de website van Lonneke en volg haar op Instagram!

 

Praktische info

25 september
2o:00-23:59 uur (this is your rebirth ;))
Location:
Church of the 
Conscious academy
Berlicumseweg 8, 5248 NT Rosmalen


Dresscode: white

 

 

 

 

Wat kost het?

Return of the devine feminine

deep dive into your own feminine power

€69,-

Let op: Hier lees je meer over de  Algemene voorwaarden
Contact

vragen?

5 + 15 =

Stay tuned.

facebookinstagram