fbpx

We as women are tired!

 We zijn moe…. Moe van het streven, moe van het bewegen op wilskracht, moe gestreden om the good girl uit te hangen of juist strong independant woman te zijn.

Het is tijd dat we onze ECHTE krachten claimen. De krachten die opgeslagen zitten in iedere vrouw maar die gewoon nog weinig ruimte heeft gekregen. Onze intuitieve powers, onze creatiekracht, ons vuur, onze liefde, onze sensualiteit waarmee het leven juicy wordt. Overgave, ontvangen en ZIJN.

De maatschappij van nu is gebaseerd op mannelijke kracht: op penetreren, op doorzetten, op plannen, op doelen bereiken, op structuren en harde kracht. We hebben per ongeluk onszelf gelijk willen stellen aan mannen, op dezelfde manier onze business en ons leven willen runnen. Maar daarmee voorbij gegaan aan onze sensitive souls. Wij vrouwen zijn moe.

Maar de tijden veranderen. Steeds meer vind de waarde van intuitie, mystiek, sensualiteit en pleasure hun weg weer terug in het leven van VELE vrouwen. De ECHTE kracht van vrouwen mag weer volledig belichaamd worden. Niet meer gelijk zijn aan mannen maar je vrouw zijn volledig embracen. Honouring your own unique powers to soften hearts, to heal wounds, and to be passionate and powerful beyond measures, working with the forces of nature. Zodat jouw leven zich weer vult met liefde, levenslust, diepgang en ease, waarvan je weet en voelt dat dit bestaat en dat dit de bedoeling is!

Kom in de cirkel en ontdek welke magie er in jou besloten ligt.

Enter this sacred space
where we’ll return your crown

De aarde in ons die ons helpt zakken, die ons helpt om volledig te ZIJN in het moment, die ons helpt voor onze waarde te staan, zonder omver geblazen te worden.

Het water dat ons helpt om vloeiend door het leven te gaan, sensueel, overvloedig, zorgeloos.

Het vuur, de passie, de expressie, de emotie die jaren lange onderdrukking kent, weer volledig omarmen,

De lucht die zorgt voor ruimte, adem, luchtigheid in je zijn.

De ether die maakt dat je voelt dat je volledig bent, een met alles in het universum 

Mastering the elemental energies
& start alchemising your life.

Hoe zou het zijn als je alle elementen waaruit je opgebouwd bent, met elk zijn unieke werking en kwaliteiten, weer volledig mag omarmen en belichamen?

Stel je voor dat je weer helemaal volledig vanuit ZIJN, mag mee bewegen op de flow van het leven, gepassioneerd en vederlicht, volledig één met het leven om je heen?

Hoe zou je leven er dan uit zien?

Dit programma gaat volledig over het integreren en restoren van jouw TRUE & SACRED feminine powers & qualities.

Join us on this SACRED journey 
and fully express your true feminine nature

De initiatie

Het programma begint met een prachtige initiatie met je sisters…. Je treed de sacred space binnen. Ook al is het online, toch voel je een bepaalde energie in de lucht hangen. Een energie die voelt alsof er iets staat te gebeuren. Een nieuw begin, een wederopstanding ;). Er speelt muziek die klinkt alsof er iets staat te gebeuren. Iets heiligs, iets mystieks, iets dieps.

We beginnen helemaal in het donker. Zorg voor veel kaarsen thuis. Kaarsen om de ruimte te verlichten en een prachtige setting te creëren, om jezelf en je eigen heiligheid en vrouwelijkheid te eren.

Tijdens deze initiation zullen we de diepte ingaan….. We gaan de verschillende elementen in onszelf ontdekken en belichamen. We gaan voelen wat het is om in onze feminine power te staan, door middel van dans, healing, activation, meditatie en ceremonie. Are you ready to awaken your sacred feminine?

Het 5 weekse programma

Tijdens de initiatie hebben we een begin gemaakt. Hebben we je oer krachten wakker geschud. Tijdens dit programma zullen we alles waar we een begin mee hebben gemaakt tijdens de initiatie verder uit diepen….. We gaan de verschillende elementen in ons leven integreren. We gaan voelen wat het is om in onze feminine power te LEVEN, door middel van dans, healing, daily practices en sharing. Wil je dat het niet bij een avond blijft, maar wil je dit meenemen in je hele leven? Are you ready to fully restore your sacred feminine?

Week 1: Aarde

Hoe is het om echt te zakken in je lichaam? Wat voel je zodra je meer gaat dalen in je lijf. Als je gewend bent om veel in je hoofd te zijn, in een staat van doen doen doen, is dat vaak omdat het nooit eerder veilig heeft gevoeld om echt te landen in je lijf. Er zijn zoveel emoties opgeslagen in het onderste gedeelte van ons lijf, dat we er liever van weg blijven. De practices van deze week gaan over een veilige space creëren om beetje bij beetje meer en meer te zakken, zodat je meer in de energie van ZIJN mag zakken en het leven nog moeitelozer voor je mag aanvoelen. Laat je voeden en dragen door de aarde. Je bent al genoeg!

Week 2: Water

Beweeg je moeiteloos door het leven, kan je flexibel zijn, of vind je dat nog moeilijk. Ben je misschien wel te flexibel en floep je overal tussendoor, zonder jezelf écht te laten zien? Water is een prachtig element die in jezelf staat voor vloeien, dansen, emoties, moeiteloosheid, onthechting, genieten en zijn. In deze week besteden we alle aandacht om de kwaliteit van water op een gezonde manier te integreren in je leven.

Week 3: Vuur

Ai, wat kwam er veel omhoog bij vuur tijdens het Return of the Sacred Feminine event in de kerk. Het vuur in jou staat voor passie, voor liefde, voor emoties, voor expressie, voor joy, voor ongegeneerd jezelf zijn, voor transformatie, voor verwoesting, destructie die voor velen zo eng kan aanvoelen! Power! Eeuwen van het onderdrukken van fully expressing your fire, heeft gezorgd voor klein houden, the good girl. No more! Release your inner VUURVROUW!

Week 4: Lucht

Lucht, geeft je ademruimte, luchtigheid, vertrouwen, loslaten en beweging. Waar mag jij het element lucht letterlijk meer ruimte geven in je leven? Is het bij jou vaak nog serieus en heb je de speelsheid van een kind weer nodig om alles weer los te schudden? In deze week ervaar je precies hoe je lucht kunt inzetten om het leven luchtiger te maken. 

Week 5: Ether

Alles omvattend, de kosmos, het AL. Al deze elementen gecombineerd, maken een compleetheid, eenheid met alles. Hoe zou het zijn als je je verbonden mag voelen met al het leven om je heen, doordat je verbonden bent met het eigen leven in je?! Daar gaat het deze week over! EENHEID!

 

De CELEBRATION

Aan het einde van deze 5 weken komen we wederom samen met alle vrouwen die mee hebben gedaan. We gebruiken dit moment als celebration!

Over ons

Sietske de Waard

Sietske de Waard

Touch of Matrix healer, bewustzijnscoach, Wild women werk

Hoi!! Ik ben Sietske, lover of life, avonturier, levensgenieter en ik heb er mijn beroep van gemaakt om andere vrouwen te begeleiden terug naar huis. Naar Eenheid en Liefde. Voor mij is ZIJN het enige wat er is. In het hier en nu is waar het leven gebeurt. Simply BEING…. Niets om naar te streven, niets om hoog te houden. ZIJN, en genieten van wat er hier is. Nu. En juist deze staat van zijn is de poort naar alle juicyness in je leven. De levensenergie kan door je heen komen en jou in beweging zetten. Met jouw nieuw verworven vrijheid ben je in staat om gedreven te worden door passie, plezier, door je ingevingen. Eigenlijk hoef jij helemaal niets te doen! Want je wordt bewogen, je wordt gedreven! En verder mag je achterover leunen. Hoe vet klinkt dat? Minder streven, Meer leven. Mijn healing journeys helpen je hierbij. Deze zijn in vele vormen: 1 op 1, in een groep of in retreats zoals deze. Ready to truely LIVE?

Neem hier een kijkje op rest van de website van Sietske en volg haar op Instagram!

 

Lonneke Zintel

Lonneke Zintel

Conscious Yoga Dance & Meditation Teacher

Lonneke heeft Break Free Society opgericht voor vrouwelijke pioniers die behoefte hebben aan minder moeten, minder controle en minder structuur. Vrouwen die willen leven en werken vanuit flow, inspiratie en intuitie.

BFS gaat voor een society waarbij de vrouwelijke en mannelijke energie in balans is. Waar het hart net zo belangrijk is als het hoofd en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Break Free Society daagt je uit om je
eigen levensdans te dansen.

Lonneke is een dance lover, naast haar eigen dans SuryaSoul danst ze 5rhtyhms en ecstatic. Het is haar missie om de magie van het leven weer terug te brengen door dans, meditatie en rituelen. Je kunt bij haar terecht voor retraites, (online) trainingen en workshops.

Bekijk hier de website van Lonneke en volg haar op Instagram!

 

Praktische info

 

5+ weken lang
26 februari t/m 4 april

———————

De online initiatie op 26 februari
van 19:30-22:00 via ZOOM 

——————— 

Het 5 weekse programma met 
5 online tempels rondom de elementen
om je vrouwelijke essentie
tot bloei te laten komen

Elke week
1 healing
1 dansvideo
1 daily Ritual
1 Reflectie opdracht
1 Closing Ceremony

—————————–

In week 4 hebben we
met elkaar een ZOOM call
om te delen wat er
omhoog is gekomen en geven
we extra support.
De datum wordt nog bekend gemaakt!

—————————

Een online celebration aan het einde van het programma om de initiatie te vieren!

De datum wordt nog bekend gemaakt!

——————————

Een online FB community om
connected te blijven met je sisters
en je proces te delen.
 

  

Wat kost het?

Return of the Sacred Feminine
Online Initiatie & Programma

5 weken lang duiken we dieper in the Sacred Feminine

Online Return to the Sacred Feminine initiatie via ZOOM

——————————- 

5 online tempels met daarin:
5x healing meditations
5x dans video
5x daily ritual
5x reflectie opdracht
5x closing ceremony
Om de elementen volledig te integreren in je leven

1x 2 uur durende ZOOM call
voor support en extra coaching in week 4

—————————

Online Celebration via zoom als afsluiting

——————————-

besloten fb community om connected te blijven tijdens het programma 

 

€395,- of 3×140,-

Let op: Hier lees je meer over de  Algemene voorwaarden
Contact

vragen?

5 + 15 =

Stay tuned.

facebookinstagram