fbpx

‘Life is but a canvas to your imagination’

Henry David Thoreau

Ik HOU van deze quote!

Het gaat over creativiteit, over ownership, over een mooi leven én een mooie wereld die we zelf kunnen realiseren. Allemaal in één zin. En dat is nou precies waar ik in geloof!


Werk met mij

So… about me….

Als kind was ik weg van beesten. Rende mijn zus al weg voor een stel koeien in de wei, stond ik nep dinosaurussen te aaien omdat ik ze zo lief vond. Ook vond ik het altijd al belangrijk dat iedereen zich welkom voelde. Ik kan me nog herinneren dat ik had zitten zwoegen op een tekening voor de Bosnische doktersassistente van de praktijk van mijn ouders, om haar een welkom gevoel te geven (want ik wist dat ze uit Bosnië kwam en vond het zielig dat ze nu in een vreemd land woonde).


Ergens in de loop van mijn leven was ik de natuurlijke gave om vanuit liefde te leven en te geven, gaan verwarren met alles goed willen doen volgens heersende denkbeelden of meningen van anderen.

Zo kwam het dat ik ging leven naar wat andere mensen van mij verwachten, zonder rekening te houden met mijn eigen gevoel en dromen. 

In mijn hoofd leefde ik een veel mooier en voller leven dan dat ik in real life deed.

Ik deed vrijwilligerswerk in het denkbeeldige buitenland, ik had een fantastisch romantische relatie waarin we heeel veel liefde voelde voor elkaar, ik organiseerde mooie evenementen en maakte prachtige reizen. Ik maakte een impact en maakte de wereld mooier door aan allerlei projecten mee te doen.

Maar omdat ik dacht dat dit niet realistisch was en naief was, leefde ik er niet naar!

Op elk gebied van mijn leven werd ik een generalist

Studie waar je veel mee kan, vrienden die allemaal wel aardig zijn, vriendjes die ik selecteerde op aardigheid en uiterlijk. (vaak ook of zij mij leuk vonden ;)).

Daar besloot ik verandering in te brengen.

Ik moest wel, want ik raakte overspannen van een toxic relatie en belandde in een bore-out door werk waarin ik elke dag hetzelfde moest doen en er totaal geen plek was voor creativiteit en voor de wereld verbeteren.

Mijn weg begon toen ik het boek THE POWER OF NOW van Eckhart Tolle las. En in één klap was ik mij bewust van mijn gedachten. En het feit dat ik me er niet door hoefde te laten leiden/lijden! Wat een rust en last was er van mijn schouders! Want dat betekende namelijk OWNERSHIP! Ik kon afstand doen van niet helpende gedachten denkbeelden en ervoor kiezen om mijn intuïtie en mijn dromen leidend te laten zijn. Vanaf dat moment verslond ik alles wat los en vast zat over persoonlijke ontwikkeling en paste ik op mijzelf (én soms op mijn omgeving ;)) toe.

Dit heeft er in geresulteerd dat mijn leven echt 180 graden is gedraaid!!!Dit is er onder andere voor mij veranderd

 • Op persoonlijk vlak heeft dit ervoor gezorgd dat ik veel authentieker ben geworden. Ik ben meer voor mezelf ben gaan staan, mijn grenzen en wensen meer ben gaan aangeven naar anderen.
 • Na heel wat dramatische relaties, (en na heel wat inner work ;)) heb ik een ik een man aangetrokken die naadloos aansluit bij wie ik ben én wil zijn.
 • Ik ontdekte dat ik een boodschap, interesses én talenten in me had waarmee ik andere vrouwen kan helpen en inspireren. Dit heeft geresulteerd in een eigen bedrijf om zo op mijn manier bij te dragen aan een mooiere wereld. Namelijk door vrouwen te inspireren om meer vanuit hun essentie te gaan leven, waardoor je meer en meer flierefluitend door het leven kan gaan en de wereld mooier kan maken helemaal op je eigen manier.
 • Ik durf risico te nemen en echt mijn ideeën uit te voeren, omdat ik durf te vertrouwen op mijn ingevingen en dromen. Zo heb ik:
  • Droomland georganiseerd; mijn allereerste evenement dat plaatsvond  in de Lebuinuskerk in Deventer (super vet decor), waar 40 man op afkwam en in het teken stond van het thema innerlijke rust. Er vonden verschillende soorten workshops plaats, allemaal een andere manier om innerlijke rust te ervaren én er was muziek!
  • Out with the old & in with the new georganiseerd; mijn tweede evenement dat plaats vond in een Tipi rondom Oud&Nieuw en waarin we wat we wilden loslaten ritueel gingen verbranden en waarin we nieuwe dromen verwelkomden.
  • Heb ik mijn eigen Krachtpatser kaartenset ontwikkeld samen met een illustrator, die zelfs in het leukste winkeltje van Deventer verkocht wordt (Tantilly).
  • De Kleine Wereldverbeteraar challenge georganiseerd, waar 100 vrouwen aan deelnamen en waarin ik hun begeleidde bij het vinden van hun missie/why/boodschap.
  • Zijn mijn lief en ik plannen aan het maken voor het bouwen van onze eigen duurzame containerwoning!

Het lijkt me heel gaaf als er veel meer LOVE REBELS gaan opstaan om hun vuurtje te volgen en daardoor mooie dingen gaan leven en geven!

Are you with me?!


Werk met mij