fbpx

Love Rebel Bibliotheek

Life

Body

Purpose

Money

Talks

Tools

LOVE REBEL
LIFE

Over het creëren van je eigen leven, het realiseren van dromen, over het verdiepen van de connectie met jezelf en met de wereld om je heen.

3 grote veranderingen die mijn vuurtje teweeg bracht

Afstemmen op je vuurtje is een ongoing proces. Wat vorig jaar nog de perfecte beslissing was, is nu al weer beperkend geworden. En daardoor blijf je dus leaps of faith nemen, omdat je voelt dat dit keuze is die jou het beste uit de verf laat komen. In deze blog deel ik mijn drie grote omslagpunten van 2018 en hoe ik de knoop doorhakte. 1. Bye bye...

Podcast #4. Energie booster meditatie!

Sing Hallelujaahh Sing hallelujaah!! Sing it! Dancing Hallelujah! (my guilty pleasure: mijn eigen songteksten fabriceren haha) Die buien... Je kent ze ongetwijfeld wel.... Dat de hele wereld perfect lijkt, dat je geniet van alles om je heen en dat je je afvraagt waar je je op al die andere dagen zo druk over maakt. Ik had hem gisteren nog. Alles...

Podcast #2. vrijer kijken naar duurzaam en ‘goed’ leven en daardoor meer plezier hebben!

In deze aflevering wil ik je geruststellen, als jij nog niet 100% vegan bent, als je nog niet je werkt hebt gemaakt van het uitwissen van al het onrecht in de wereld ;). Je hoeft niet te voldoen aan het perfecte plaatje te voldoen om het verschil te kunnen maken. In deze podcast laat ik je zien dat je heel goed de wereld mooier kan maken door...

Hoe om te gaan met ‘negatieve’ gevoelens

Ik weet niet of je weleens gemediteerd hebt, maar als je dat weleens hebt gedaan dan ken je vast dit fenomeen: Je zit lekker op je stoel en je begint vol goede moed gedachtenloos te zijn. Even later lijkt het alsof je wakker schrikt uit een druk gesprek met je denkbeeldige partner.... Crap... Ik mocht niet denken.... Oh crap ik doe lelijk tegen...

Meditatie om je dag geïnspireerd te beginnen (ook al begint die niet zo)

Als jij ook maar een beetje op mij lijkt Ken je wel van die ochtenden dat je hoofd zich meteen lijkt te vullen met CRAP En daarmee bedoel ik: TODO lijstjes Wat-ik-nog-had-moeten-doen lijstjes (nog erger) Ideeën die je allang had uit willen werken Dromen die je nog steeds niet verwezelijkt hebt Mindfulness skills die je na zoveel jaar nog steeds...

Hoe het ontdekken van je why je leven compleet verandert!

In de tijd dat nog een studie deed waarvan ik wist dat het niets voor mij was En in de tijd dat ik een baan had waarin ik tegen een boreout aanzat Voelde ik me afgevlakt Ik kon nooit echt goed kiezen Ik wilde met iedereen vrienden zijn Mijn vriendjes kwamen door de selectie als ze aardig waren en ze er wel leuk uit zagen In mijn fantasie leidde...

Wat wil ik nou echt?

Misschien heb je wel een kantoorbaan en denk je net als ik dacht toen ik dat nog had: What the f* doe ik hier? Je had je leven heel anders voor gesteld... Je zag jezelf eerder iets doen voor het milieu of voor mensen... En nu zit je hier achter je bureau te zorgen dat documenten digitaal beschikbaar zijn, of dat de lamp op de 4e verdieping het...

Een kleine beslissing die mijn liefdesleven compleet veranderde

Ik neem je mee naar een maandag. Een maandag, iets meer dan een jaar geleden. Ik was het weekend al ziek geweest. Wat ik precies had, weet ik niet meer. Op zaterdag was ik in ieder geval niets waard geweest. Die zondag ging het wel weer en zo ging een nieuwe week van start. De routine bij ons was altijd dat mijn vriend op maandag vroeg naar zijn...

Rach goes 30: Van verliefd zijn op jezelf naar verliefd op een ander

Liefde op het eerste gezicht, zo’n liefdesmythe! Althans, dat is wat ik altijd riep. Tot een paar weken geleden.... En of dit nou is wat ze bedoelen met love at first sight, ik heb geen idee, maar deze god kwam recht uit die liefdesmythe lopen en liet me achter met kriebels in mijn buik, een hoofd in de wolken en een ongekend verlangen. Een paar...

Train je brein op positiviteit met dit leuke spaarpotje

Ik heb altijd op een bepaald punt, dat ik mijn haar zo zat ben dat ik snak naar een knipbeurt, zo ook in januari. Gelukkig kende ik kapster Rachel, die inmiddels een goede vriendin van mij geworden is. Nee, ze is niet je doorsnee kapster. Deze chick heeft een droom. De droom om uiteindelijk een kapperszaak te...

LOVE REBEL
BODY

Over de kracht van het lichaam en hoe je je love rebel body de verzorging kan geven die ze nodig heeft.

Moeiteloos afvallen met de kracht van intentie.

Even een zonnige foto nu het zulk grijs weer is. Dit was in Spanje deze zomer. Toen zaten ook m’n liefdes kilo’s er nog aan die ik begin van onze relatie erbij kreeg door overmatig genieten 😂😂😂 van borreltje hier, etentje daar. Volgens mij gingen we wel 3 keer per week uiteten 😂😂. Herkenbaar? Nu wordt er in spiri land niet zo veel gesproken over...

Ontdekking: het Guasha board voor een natuurlijk strakke huid

Een tijdje terug keek ik in de spiegel en voelde ik de eerste groeven op mijn voorhoofd verschijnen. Ik ben 30 en ik heb altijd geroepen: "Boeiend, het is toch mooi om rimpels te hebben en een cadeautje dat je ouder mag worden?! Je moet jezelf precies zo accepteren als je bent!" En ja, het is een cadeautje om ouder te worden en ook rimpels vind...

Podcast #4. Energie booster meditatie!

Sing Hallelujaahh Sing hallelujaah!! Sing it! Dancing Hallelujah! (my guilty pleasure: mijn eigen songteksten fabriceren haha) Die buien... Je kent ze ongetwijfeld wel.... Dat de hele wereld perfect lijkt, dat je geniet van alles om je heen en dat je je afvraagt waar je je op al die andere dagen zo druk over maakt. Ik had hem gisteren nog. Alles...

LOVE REBEL
PURPOSE

Over het vinden van jouw passie en missie. Over soulful ondernemen en hoe je dat doet, vanuit connectie met jezelf.

Podcast #11 hoe word je een plan koningin?

Plannen en op tijd beginnen met mijn voorbereidingen.... Het is nooit mijn sterke kant geweest. Sterker nog, toen ik de opleiding Creatieve Handvaardigheid deed,was ik tijdens de opbouwdag van de eindexamenexpositie een half uur te laat en zat ik hysterisch achter het stuur, omdat ik van de stress niet meer wist hoe ik nou bij dat verdomde gebouw...

Podcast #10 – Praktische en technische tool om creatief los te gaan in het positioneren van je bedrijf

Je bent net gestart of denkt er over... Maar alles wat op je af komt qua website, vloggen, alle manieren om naar buiten te treden... Het kost je uren om uit te vinden waar je mooie foto's vandaan kunt halen, waar je royalty free muziek van kan gebruiken. Welke website je het best kan nemen. Moet dat Wix zijn of Wordpress of iets anders? Daarnaast...

Podcast #9: 3 tips om de schaduwkanten van jezelf en het ondernemen te omarmen en in je creatieve flow te komen

Het ondernemerschap was misschien een rozenkleurige toekomst waar je over meimerde, maar nu je ook daadwerkelijk de stap hebt gezet.... Kom je ineens heel wat schaduwkanten van het ondernemerschap tegen. Gevoel van afwijzing, faalangst, prestatiedruk, teleurstelling... Moeite om keuzes te keuzes te maken omdat je het perfect wil doen. Hoe ga je...

Podcast #6. Productief zijn én naar je gevoel luisteren

Hey lieve love rebel, Mijn vriend grapt wel vaker dat als ik thuis ben dat hij precies ziet waar ik ben geweest die dag. Ik begin met een schilderij, dan bedenk ik ineens dat ik de was wil doen, oh ik heb zin in koffie! Hee het zonnetje schijnt, ik ga lekker wandelen. Aan het einde van de dag ben ik aan 1001 dingen begonnen, en is niets...

Podcast #5. Relaxt denken over geld verdienen als sociaal ondernemer

Hey lieve Love Rebel, Als jij aan het begin staat van het ondernemersavontuur en hebt besloten je boodschap uit te dragen, de wereld een beetje mooier te maken met jouw projecten, diensten en producten.... En je hebt ook besloten hier je hele inkomen mee te genereren.... Het liefst deze maand nog (want er begint een einde te komen aan het geld,...

Podcast #3. Ik kom uit de kast – over zelfacceptatie en denkkaders en vrijheid

      Er zijn van die dingen waar je liever niet mee geassocieerd wil worden.... Als iemand je zo noemt ben je eigenlijk behoorlijk beledigd. Stiekem zou jij heel graag vogels willen spotten maar vind je dat eigenlijk iets wat voor nerds. Stiekem zou je heel veel geld willen verdienen, maar dat past niet echt bij het...

Podcast #1. How to: Werk vinden waarin je een bijdrage kan leveren aan een mooiere wereld

Jaaa je voelt in je tenen dat je wat wil bijdragen aan een mooiere wereld!!! En je kijkt om je heen in je huidige werk en mist echt dat stukje duurzaamheid, liefdevol met je collegas omgaan... Dat wat jij zo belangrijk vindt, omdat je weet dat we goed voor onszelf, elkaar en de wereld moeten zorgen Dat stukje mis je in je huidige werk.... Of...

Wanneer de fun uit maatschappelijk ondernemen gaat door gelddruk

Weet je… Ik ga dit onderwerp gewoon eens bij de horens pakken. Geld. Jij wil het verschil maken, jij wil levens van andere mensen of van dieren mooier maken. Jij wilt bijdragen aan een bewustere, groenere en liefdevollere samenleving. En je wilt er je geld mee verdienen! In veel van onze koppies klinkt het fantastisch. Misschien ben je er al mee...

Hoe het ontdekken van je why je leven compleet verandert!

In de tijd dat nog een studie deed waarvan ik wist dat het niets voor mij was En in de tijd dat ik een baan had waarin ik tegen een boreout aanzat Voelde ik me afgevlakt Ik kon nooit echt goed kiezen Ik wilde met iedereen vrienden zijn Mijn vriendjes kwamen door de selectie als ze aardig waren en ze er wel leuk uit zagen In mijn fantasie leidde...

Wat wil ik nou echt?

Misschien heb je wel een kantoorbaan en denk je net als ik dacht toen ik dat nog had: What the f* doe ik hier? Je had je leven heel anders voor gesteld... Je zag jezelf eerder iets doen voor het milieu of voor mensen... En nu zit je hier achter je bureau te zorgen dat documenten digitaal beschikbaar zijn, of dat de lamp op de 4e verdieping het...

LOVE REBEL
MONEY

Over geld en hoe je daar liefdevol mee om kan gaan.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

LOVE REBEL
TALKS

Pak een theetje erbij en luister naar de verhalen van andere Love Rebels. Over connected leven, de magie in je leven toelaten en over soulful ondernemen.

Love Rebel Talks met Inge Wilbrink – Via burnout naar Holistische gezichtsverzorging met Akasha Blends

Toen ik zelf met de vraag liep of je rimpels kon verminderen op een natuurlijke manier, kwam Akasha Blends op mijn pad, met Inge Wilbrink aan het roer. Het Instagramprofiel ademde alles waar The Love Rebels ook voor staat: holistisch, fun, magisch en natuurlijk. Vandaar dus ook de vraag aan Inge: "Vind je het leuk om geinterviewd te worden voor...

Love Rebel Talks met Lianne Gerth – Van Wereldreis op Wielen op SBS6 naar Nomadenbestaan

Een tijdje terug mocht ik Lianne Gerth interviewen, een prachtige vrouw met een grootse uitstraling en een hart van goud. Ze deed mee aan het SBS6 programma Wereldreis op wielen, besloot uit het programma te stappen omdat het toch te ver van haar core begon te raken en besloot het nomadenbestaan in haar eentje voort te zetten. Momenteel zit ze in...

Podcast #8: Interview met abstracte kunstenares Anne-Claire Fleer – Leef je allermooiste leven

Anne-Claire Fleer ontmoette ik op Instagram, toen ik wat nieuwe toffe profielen ging volgen. Wat me opviel was dat ze meteen een persoonlijk berichtje naar me stuurde en zo ontstond een heel tof gesprek! Haar verhaal fascineerde me: van corporate life naar abstracte kunstenares.... Hoe dan? Waarom dan? En wat is ze tegen gekomen? Is haar leven nu...

Podcast #7: Interview met Sarie van StudioSarie – van baan in de zorg, naar al tekenend Europa door

Prachtig kleurrijke ontwerpen kenmerken haar werk. Sarie, 29 jaar, reist momenteel al tekenend en schilderend Europa door met haar cacmper, man en 3 katten. Voor haar creatieve onderneming StudioSarie maakt ze allerlei ontwerpen in opdracht, geinspireerd op de natuur. Wow, heel gaaf natuurlijk, maar hoe is ze deze weg ingeslagen en welke...

LOVE REBEL
TOOLS

Over methoden, oefeningen, practices en tools om de magie in je leven toe te laten. 

Podcast #4. Energie booster meditatie!

Sing Hallelujaahh Sing hallelujaah!! Sing it! Dancing Hallelujah! (my guilty pleasure: mijn eigen songteksten fabriceren haha) Die buien... Je kent ze ongetwijfeld wel.... Dat de hele wereld perfect lijkt, dat je geniet van alles om je heen en dat je je afvraagt waar je je op al die andere dagen zo druk over maakt. Ik had hem gisteren nog. Alles...

LOVE HACKS

Schrijf je in voor de Love Hacks
en ontvang wekelijks inspiratie
om de magie in je leven
(en bedrijf) te brengen.