fbpx
Love Rebel Bibliotheek

Podcast #11 hoe word je een plan koningin?

Plannen en op tijd beginnen met mijn voorbereidingen.... Het is nooit mijn sterke kant geweest. Sterker nog, toen ik de opleiding Creatieve Handvaardigheid deed,was ik tijdens de opbouwdag van de eindexamenexpositie een half uur te laat en zat ik hysterisch achter het...

Lees meer

Productief zijn én naar je gevoel luisteren

Hey lieve love rebel, Mijn vriend grapt wel vaker dat als ik thuis ben dat hij precies ziet waar ik ben geweest die dag. Ik begin met een schilderij, dan bedenk ik ineens dat ik de was wil doen, oh ik heb zin in koffie! Hee het zonnetje schijnt, ik ga lekker wandelen....

Lees meer

Podcast #4. Energie booster meditatie!

Sing Hallelujaahh Sing hallelujaah!! Sing it! Dancing Hallelujah! (my guilty pleasure: mijn eigen songteksten fabriceren haha) Die buien... Je kent ze ongetwijfeld wel.... Dat de hele wereld perfect lijkt, dat je geniet van alles om je heen en dat je je afvraagt waar...

Lees meer

Love Hacks

Ontvang elke week inspiratie om de magie in je leven terug te brengen