fbpx

You’re every woman, it’s all in you!

Heb je het gevoel dat slechts enkele kanten van je VROUWZIJN echt belicht wordt?

THERE IS MORE TO YOU THAN MEETS THE EYE?

Heb je het idee dat er veel meer kanten in je zitten dan je nu laat zien?

Kanten die je laten STRALEN
die je helpen veel meer je EIGEN WEG te gaan
Kanten die je het LEVENSPLEZIER in jezelf laten voelen
die de INNERLIJKE WIJSHEID en GROOTSHEID in jezelf doen herinneren. Als HOEDSTER van een nieuw tijdperk?

Hoe zou het zijn als jij VROUW mag zijn in jouw volledigheid?

In zowel je wijsheid, je sensualiteit, je oerkracht, je leiderschap en je magie?

 

Hoe tap je in op die wijze, magische, krachtige en sensuele bron in jezelf? En hoe ziet dat er voor jou uit?

 

In deze 5 Weekse Journey leer je gebruik te maken van je Feminine Power door je te verbinden met 5 krachtige vrouwelijke archetypes. Je ont-dekt verschillende aspecten van jouw vrouw-zijn, waardoor je nóg dieper in verbinding komt met en kunt thuiskomen in jouw Inner-Feminine!

Je ontdekt opnieuw hoe MAGISCH het is om vrouw te zijn en in te tappen op je vrouwelijke intuïtie & kracht, zodat jij jezelf kunt transformeren, loslaten, vergeven, verbinden, liefhebben, bekrachtigen én vieren!

Door je te verbinden met de verschillende archetypes zul je delen van jezelf her-ontdekken en her-inneren en zal je ervaren dat er verloren delen van jou weer liefdevol in jou geïntegreerd mogen worden. Wat je kunt verwachten is heelheid in jezelf, innerlijke rust, genot, kracht én veel JOY!

Kortom; laat je meenemen op een mooie reis en ontdek wat er gebeurt als je je overgeeft aan de grootste kracht die er in jou huist: THE FEMININE POWER.

DIVE DEEP INTO YOUR DIVINE FEMININE WISDOM
EXPLORE, EXPRESS, EMPOWER YOURSELF WITH THE 5 FEMININE ARCHETYPES

THE
WISE WOMAN

 

THE
WILD WOMAN

 

THE SENSUAL WOMAN

THE FIERCE WOMAN

THE MAGICAL WOMAN

The Wise Woman helpt je in het vinden van jouw eigen centrum. Zowel de sjamanistische oer-wijsheid van moeder aarde als de intuïtieve verbinding met father sky zet ze in en liggen stevig verankerd in haar body, heart & mind. The Wise Woman voelt zich gedragen door haar ancestors én door haarzelf. Ze vertrouwt op haar INTUÏTIE & INNER KNOWING.

Bij dit Archetype zal Ciska de leiding nemen en je meenemen in the wise woman. Als Moderne Medicijnvrouw weet ze als geen ander hoe het is om gecentered te zijn en in connectie te zijn met het geheel. De andere teachers zullen haar practices aanvullen. 

The Wild Woman nodigt je uit om voor jezelf te gaan staan en om jouw unieke waarheid te spreken. OERKRACHT is haar middle name. Zij vertrouwt op haar innerlijke stem. Ze kent en voelt haar INNERLIJKE JA & INNERLIJKE NEE. Ze maakt zich los van beperkingen en verwachtingen van anderen. Ze mag haar boosheid, woede, frustraties uiten en dit allemaal vanuit een plek van onvoorwaardelijke liefde voor haar zelf. Zij neemt haar plek in, krachtig en tegelijkertijd geankerd, aanwezig in zichzelf. Ze kent haar kracht en neemt verantwoordelijkheid voor haar schaduwkanten.

Solange representeert onze Wilde Vrouw en neemt je mee in een anger release practices en laat je voelen hoe je helemaal jezelf kan staan in je wild woman. Alle andere teachers zullen aanvullen met mooie wild woman practices die zij hanteren.

The Sensual woman daagt je uit om jezelf bloot te geven. Ze weet welke aanrakingen ze fijn vindt en voelt zich veilig in haar lijf én in haar seksualiteit. Ze durft zich te laten zien en horen en ze gunt zichzelf eindeloze PLEASURE. Ze beweegt mee met de seizoenen. Ze voelt dat in haar seksualiteit veel liefde en manifestatiekracht huist evenals onuitputtelijke levensenergie.

Reclaiming your own sexuality is waar Marloes en de andere teachers je in gaan begeleiden. Denk aan Elementary Touch, Breath Work, schaamte healing, het ontdekken en gebruiken van alle zintuigen voor Pleasure.

The Fierce Woman zet je in jouw unieke QUEEN ENERGY. Ze neemt verantwoordelijkheid voor zichzelf en haar leven en staat voor wie ze is en wat ze kan. Ze communiceert liefdevol en duidelijk. Ze gaat voor wat ze wil en laat zich niet beperken door overtuigingen en tekortgedachtes. Deze boss lady kent het klappen van de zweep en kiest ervoor haar kennis en wijsheid vanuit alignment & feminine flow podium te bieden. She knows she is every woman!

Queen Sietske en de andere Queens zullen je begeleiden in het ownen van je eigen Queen zijn, je ontdekt hoe je queendom er eigenlijk uit mag zien en leert je eigen grenzen en energie en koninginnenrijk te bewaken.

The Magical Woman leert je alles over conscious creation. Ze droomt groots en laat haar creativiteit ongeremd stromen. Ze voelt de kracht van visualiseren en creëren. Ze laat zich niet beperken door opgelegde grenzen en angsten. Ze volgt haar JOY & PASSION, omdat ze weet dat die haar verder brengen dan enkel haar mind kan. Ze zet zichzelf en haar talenten in de wereld met plezier en vertrouwen.

Onze magische Karin en de andere magicians nemen je mee in practices rondom conscious creating, de kracht van intentie en van working your magic met verbeelding.

 

IMMERSE YOURSELF INTO YOUR FEMININE EN BELEEF EEN EYE-OPENING, SOUL-MOVING, BODY-TRANSOFRMATIVE experience met deze Intensive 

Het wordt een prachtige celebration van JOU, voor JOU.

Wat kun je verwachten?

* Je leert hoe je kunt intunen op de onuitputtelijke wijsheid en sensuele bron van je inner feminine en om daarvanuit te creëren.

* Je leert alles over de 5 archetypes, hun krachten & schaduwkanten.

* Je ontdekt jouw unieke verbinding met de verschillende aspecten van jouw vrouw-zijn.

* Je ontdekt hoe je deze verschillende energieën kunt integreren in je leven.

* Je ervaart hoeveel rijker, bezielder en voller je in jezelf kunt voelen wanneer je deze energieën door je heen kunt laten stromen. Een ware transformatie!

The Feminine Archetypes will
serve, heal, empower & embrace you. Embark on this journey!

5 weekse Deep Dive inclusief:

 

* 5 x Inleidende content over de Feminine Archetypes

Gedurende de week wordt je meegenomen in het archetype van die week, om je vast helemaal in te leiden dmv beeld, kleur, verhaal, muziek. Het maakt de betreffende QUEEN in je wakker, waardoor we in de DEEP DIVE hierop verder kunnen gaan. Door middel van Storytelling video, playlists, en andere content per archetype nemen we je mee.  

 

* 5x Afgestemde olierollers per Archetype

Om je echt de experience te geven van de feel van de archetypes nemen we je niet alleen mee in beeld, verhaal, kleur, maar ook in geur! Elke Archetype heeft zijn eigen waarde. De olie ondersteunt je om ook dit in geur te ontdekken.

 

* 5 x LIVE Deep Dives

Deep Dives van +/- 2,5 uur, gehost door totaal 5 teachers, die je een  deep dive geven in de activation en embodiment van de Feminine Archetypes. Denk aan workshops als anger circuit, conscious creating, elemental touch.

 

* Community Support & buddy systeem (indien je dit wenst)
Prive FB groep  en buddy systeem  

 

 

* 6 maanden onbeperkt toegang tot alle workshops en content van de Feminine Wisdom-journey

Toegang tot de Facebookgroep met alle voorbereidende content en ALLE LIVE workshops

I’m Every Woman

5 weken
 5 Realms
5 archetypen 

————————-

THE WISE WOMAN
THE WILD WOMAN
THE SENSUAL WOMAN
THE FIERCE WOMAN
THE MAGICAL WOMAN

————————-

Elke week nemen we je mee in het rijk van het betreffende archetype

Dmv video en andere content
waarin je inner archetype al 
geactiveerd wordt

met elke zaterdag om 10:00 uur een deep dive
in de betreffende WOMAN  in een
+/- 2,5 uur durende ZOOM
met de 5 teachers en hun tools

incl. 5 afgestemde olierollers, voor een volledige zintuigelijke beleving van de archetypes

Tijdens deze Deep Dive Journey
is er een FB groep beschikbaar om
connected te blijven.

—————

Empress price t/m 10 januari

€375,-

of 3x €130,-

Queens price v.a. 11 januari

€444,-

of 3x €150,-

Let op: Hier lees je meer over de  Algemene voorwaarden

Over de teachers

Sietske de Waard

Sietske de Waard

Touch of Matrix Therapeut, Sensual Leadership Coach, Conscious Creator en Magical Home Retreats Oprichter

Hoi!! Ik ben Sietske, lover of life, avonturier, levensgenieter en ik heb er mijn beroep van gemaakt om andere vrouwen te begeleiden terug naar hun Fierceness….. Ik zie in het vrouwelijke zoveel potentie om niet alleen voor zichzelf een prachtig leven te scheppen, door het terug brengen van fun, dance, laughter, spirituality in hun leven, maar ook als het gaat om een visie tot leven brengen die bijdraagt aan een gezondere aarde. Wanneer we meer intappen op onze gaven, op onze levensenergie, op ons vuur, maar ook op onze luchtigheid, liefde, onze ability om gegrond te zijn in het HIER en NU, is er zoo veel mogelijk. Dan kunnen we echt de wereld leiden naar een nieuwe wereld, waarin liefde het begin is. It’s a continuous jouney maar met de hulp van Touch of Matrix, rituelen, ceremonie en andere practices wordt het leven magisch!

Neem hier een kijkje op rest van de website van Sietske en volg haar op Instagram!

 

Marloes van Weert

Marloes van Weert

Intuïtive Lifecoach voor HSP vrouwen

Hoi, ik ben Marloes en ik ben Intuitive Lifecoach voor HSP vrouwen. Naast coachen is zingen ook een grote passie van me. Mijn missie is om vanuit verbinding met mijn zielstalenten, kwetsbaarheid & Joy, andere vrouwen uit te nodigen zich ook te verbinden met hun pure, kwetsbare en oh zo krachtige zelf!

Daarbij spelen thema’s als hart-bekken verbinding, seksualiteit, speelsheid, autonomie en ruimte innemen een grote rol. Mijn ‘motto’? Met lichtheid de diepte in! Ik kijk er naar uit jullie te mogen ont-moeten, A’ma.

Neem een kijkje op de website van Marloes en volg haar op Instagram!

 

Solange Beaumont

Solange Beaumont

Regressie & Reincarnatie Therapeute

Solange is werkzaam als regressie & reïncarnatie therapeute & intuïtief coach. Haar missie en passie is om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar een diepere verbinding met jezelf en om je te helpen her-inneren wie je diep van binnen bent. Vanuit haar liefde, kwetsbaarheid, intuïtieve en vrouwelijke kracht begeleidt ze jou in het loslaten van onverwerkte & onderdrukte emoties & trauma’s. Een groot deel van haar passie in haar werk is om een veilige ruimte voor vrouwen te creëren en te bieden waar alle vergeten delen geheeld en geïntegreerd mogen worden die ooit tot een disconnectie hebben geleid. Dit alles zodat jij opnieuw verbinding kunt maken met jouw vrouwelijkheid en je jouw geboorterecht om helemaal vrouw te mogen zijn weer kunt opeisen!

Neem hier een kijkje op de website van Solange en volg haar op Instagram!

 

Karin Ammerlaan

Karin Ammerlaan

creator of soul visions

 Karin is een deep diver into Life & seeker van schoonheid, magie en verbinding. Als creative astronaut @s o u l s p a c e is zij creator van visual (healing) art en van de soulspa-ce X-perience: een journey voor iedereen die van soulsearching naar soulvison & ’soulblission’  wil groeien. 

 

Volg Karin op Instagram!

 

Ciska Augustijn

Ciska Augustijn

Moderne medicijnvrouw & Oliesjamaan

Als Belle Akaal ben ik jouw gids in het zichtbaar maken van schoonheid. De schoonheid die er altijd al is! Dit doe ik in alles wat uit mijn handen en keel stroomt: ceremonies, kunst, licht, klanken en olieblends. De zachte kracht die mijn natuur is, vormt de bedding voor mijn creaties en de cirkel die we samen vormen.

 

Neem hier een kijkje op de website van Ciska en volg haar op Instagram!

 

STAY CONNECTED

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang als eerste updates over nieuwe programma's of healing activaties.