fbpx

Heal Yourself
Free Yourself
Intensive 

één-op-één

Ontdek de helende kracht
van je eigen lichaam

Je wist al dat je heel veel invloed hebt op je eigen leven, door het gebruik van je eigen vermogens. Dat heb je al ervaren toen je na ziekte in aanraking kwam met mindfulness, waarmee je bewust werd van de kracht van je eigen gedachten.

Je weet al dat je niet je emoties en je gedachten bent. En met dat weten heb je al super veel voor jezelf kunnen veranderen. Je heb andere keuzes kunnen maken en je leven is er heel erg op vooruit gegaan. Langzaam maar zeker begint je leven vormen aan te nemen waar je  heel blij van wordt.

En toch… je merkt dat er op onbewust niveau nog van alles gaande is: soms verlies je het contact met je gevoel en weet je niet meer waar je heen wilt. Als je wel weet waar je heen wilt, merk je dat er nog veel angst of andere oude triggers onder de oppervlakte liggen, waar je geen grip op hebt….

Maar je wilt verder groeien! Je voelt dat het nog lichter kan, dat je nog sneller kan creëren dan je nu doet, alleen je hebt er geen grip meer op. Het gaat voorbij het bewuste niveau…..

Hoe kom je verder wanneer je het niet meer kan (be)grijpen?

 

Precies hier gaat de Intensive over

We gaan contact maken met jouw helende kracht, zodat de weg vrij wordt voor alles waar jij naar verlangt!

Wil jij:

Je super snel ontwikkelen en op eigen kracht oude pijnen helen?

Het vertrouwen voelen dat jij de kracht hebt om je eigen pad te bewandelen en altijd weer mogelijkheid hebt om in contact te komen met je Inner Love Rebel.

Wil je de meest bijzondere en intense ‘reizen’ door je bewustzijn maken en je daardoor intens dankbaar voelen dat jij het leven leidt dat je leeft?

Then this is
your calling! 😉

Wat gaan we doen?

– Ik kom naar jouw huis

– We beginnen de middag met het onderzoeken van jouw intentie. Hierbij focussen we ons voornamelijk op hoe jij dit zélf duidelijk kan krijgen, zodat je dit zélf kan formuleren als ik weg ben.

– Ik geef je een inleiding in het zelfhelende vermogen van je lijf door kort een Touch of Matrix sessie te geven, zodat je voelt wat je kán ervaren als je een sessie doet bij jezelf.

– Tijdens deze middag doen we samen één intentie ceremonie, zodat je zelf gaat ontdekken welke kracht je in je hebt.

 

Over Sietske

Ik ben zo iemand die het liefst alles zelf wilt kunnen. Kan ik iets niet, oeehh dan word ik best wel chagrijnig. Zeker als het om mijn eigen ontwikkeling gaat. Ik heb tijden gehad dat ik gewoon voelde dat er iets dwars zat in mijn systeem, maar dat ik geen idee had wat ik daar mee moest. Ik wist gewoon: er moet toch een manier zijn om hier mee om te gaan. Dit is één van de redenen dat ik gestart ben met de Touch of Matrix opleiding. Ik wilde zelf mijn systeem kunnen opschonen. En zo deed ik veel sessies op mezelf en daarna ook op anderen, met super bijzondere resultaten.

 

Op een middag wilde ik even tijd voor mezelf nemen. Ik was heel druk geweest en voelde: ja ik ben disconnected. Ik sta niet meer in lijn met mijn inner Love Rebel. Dus ik maakte een speciaal plekje voor mezelf, deed muziek aan en ging zitten. Wat er toen gebeurde, ik stond perplex. Dat wat ik met mijn Touch of Matrix sessie kon bewerkstelligen, kon ik ook door middel van meditatie. Ik wist ook precies waar ik op kon letten en ik kon heel makkelijk mijn eigen ingevingen volgen, waardoor  het heel proces en het inzichten proces die je in je hebt op gang kwam. Er kwamen herinneringen van mijn jeugd voorbij, tranen, boosheid. Het was super heftig maar heel bijzonder.

En toen wist ik: dit moeten andere Love Rebels ook weten. Waarom is dit geen algemene kennis???

En voila: de Heal Yourself, Free Yourself Intensive werd geboren.

 

Wat kost het?

Heal yourself
Free yourself
één-op-één

Middag van 12-16 uur of ander dagdeel
Één-op-één begeleiding van mij
Reiskosten in overleg

€169

Notice: You can learn more about our Terms of Service

Contact

Nog vragen?

13 + 12 =

Stay tuned.

facebookinstagram