fbpx

Boost your creative energy weekend

10 & 11 augustus

Behoefte aan een inspiratie boost?

 Je hebt besloten om je hart achterna te gaan, je wilt een soulbased bedrijf starten (of bent zelfs al begonnen) en werken aan je eigen creatieve, bezielde projecten!!!!! Alleen….

In het hele bouw- en creatieproces loop je continu vast.
Alle keuzes die op je af komen, maken je aan het twijfelen. Zit ik nog wel op de goede weg? Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Klopt het wel wat ik aan het doen ben?

Ook je gevoelens die gepaard gaan met ondernemen remmen je af. 
Prestatiedruk, verder willen zijn dan je bent, teleurstelling omdat je minder reacties en klanten krijgt dan je zou willen. Je merkt dat je aan het forceren bent en dat de blijheid en energie die je eerst kreeg van je soulfulle onderneming, langzaam wegsijpelt. De bezieling is er een beetje uit. 

Alles lijkt zo moeizaam te gaan en er komt weinig daadwerkelijk uit je handen.
Je vraagt jezelf geregeld af… ‘Houd ik mezelf niet voor de gek? Moet ik niet gewoon een baan gaan zoeken. Hoe ga ik op deze manier hier ooit je geld mee verdienen?’

Op deze manier wil je het niet! Ergens voel je dat het heel anders kan. Je wilt weer terug naar het vertrouwen! Je wilt weer dat het makkelijk gaat en dat je vol energie aan je bedrijf en je projecten kan werken! Vanuit de flow, eigenlijk zoals je bent begonnen! 

Precies hier gaan we mee aan de slag tijdens het Boost your Creative Energy Weekend!

Laat je creatieve energie weer stromen en ga doen wat je te doen hebt!

Wil je:

Ervaren hoe het is om (nog meer) te vertrouwen op jezelf en je eigen ingevingen?

Een relaxtere houding ontwikkelen ten op zichte van jezelf, je ‘schaduwkanten’ en de ‘schaduwkanten’ van het leven?

leren hoe je vanuit flow kan ondernemen (en leven!)? 

Zodat:

Je diep geconnect bent met jezelf en je voelt dat dit is wat je behoort te doen!

Ondernemen (en het leven) weer een feestje wordt! 

Je veel sneller onderneemt, omdat je tegenslagen omarmt en je voelt welke keuzes kloppen voor jou!

1001 nacht sfeertje

We overnachten in een heus tipidorp (er staat zelfs een totempaal!!), starten het weekend met een cacaoceremonie rondom het kampvuur en doen een nachtelijke meditatiesessie onder de sterrenhemel. Connecten met de diepte van jezelf en van de wereld om je heen.

Connect met andere Love Rebels

Ontmoet andere dromers, die net als jij hun eigen weggaan en vanuit hun hart leven en de wereld mooier maken met hun onderneming en projecten. 

Workshops, midnight meditatie (inclusief) en healing sessies (optioneel)

Aan het einde van het weekend willen we dat je naar huis gaat met een gevoel van acceptatie van alles wat er is, licht, donker, highs, lows zodat ondernemen en leven (nog meer) een feestje wordt! Het gehele programma staat in teken van jou en het boosten van je creatieve energie!

Ontspanning en FUN!

Dit weekend gaat het vooral om genieten! Lekker eten, mooie rituelen en workshops, lieve mensen, prachtige en rustige plek. Je mag met alles mee doen, je hoeft niets. Er zijn genoeg momenten in het weekend waarop niets gepland is, zodat je ook lekker kan chillen in het gras, naar het meertje in de buurt kan gaan om te zwemmen of te kletsen met mede Rebels. Doe je ding! Het volgen van je gut, dat is natuurlijk totaal onze boodschap ;).

 

Anne

Naast coach bij haar eigen bedrijf ‘ZIN in verandering’, is Anne praktijkondersteuner gezondheidszorg in Apeldoorn. Ze is meester als het gaat om loslaten en intunen op haar levensenergie. Wil je daar ook wat van? Dan kan Anne je daar mee helpen tijdens het weekend.

Sietske

is coach en trainer bij The Love Rebels, gespecialiseerd op creativiteit en soulbased ondernemerschap. Ze houdt van avontuur, vindt bijna alles wat ‘zweverig’ is vet interessant en zal tijdens het weekend er voor je zijn met haar Touch of Matrix skills (methode om blokkades op te heffen) en haar business kijk op je ideeën.

De Locatie

We verblijven op buitengoed Panoven te Zevenaar, waar we een heus Tipi dorp tot onze beschikking hebben. Het station ligt op 10 minuten afstand van de locatie, er is een recreatieplas in de buurt, groen om ons heen. Wat wil je nog meer?

Matjes zijn op de locatie aanwezig, slaapzak, laken en kussen zelf meenemen.

Het programma

Je staat nu al bijna te trappelen om mee te gaan, alleen rest nog de vraag… Wat gaan we eigenlijk doen? Het programma hieronder geeft je in vogelvlucht weer wat we voor je in petto hebben. En denk eraan: alles mag, niets moet. We willen dat je vooral doet waar je zelf zin in hebt. Er zijn genoeg chill momenten ingebouwd, zodat je ook lekker kan lezen, kletsen bij het kampvuur, zwemmen in het nabij gelegen meer. No worries! Be happy 😉 (PS. het programma begint op zaterdag om 15.45 uur en eindigt op zondag om 15:00 uur). 

Cacao ceremonie - omarm je shit

Het is een sprookjesachtig weekend of het is het niet! We trappen het weekend af met een cacaoceremonie. Wil jij in de creatieve flow zijn, dan is dankbaar zijn voor je shit een must!

Cacao is een superfood en staat bekend om haar verwarmende eigenschap. Het stimuleert het ‘voelen’: het haalt je uit je hoofd, in je hart. Dit ritueel zal je helpen om je shit te omarmen en te zien als onderdeel van het leven én van het creatieproces.

Dag 1 | Workshop Connect met je inner power (kundalini energie)

Vaak lijkt het alsof je heel hard moet werken om iets gedaan te krijgen. Connect met je innerlijke kracht (zogenaamde Kundalini energie of levensenergie) en je zult merken dat je niets hoeft te doen om in beweging te komen. Het gaat vanzelf! Je wordt als het ware geleid door je eigen innerlijke kracht. Vanuit deze energie zal ondernemen veel makkelijker en moeitelozer gaan!

Midnight meditatiesessie

Klokslag 12 uur, een pad met fakkels leidt je naar het meditatiebos. Je zoekt een plekje onder de sterrenhemel en je keert naar binnen. Geconnect met jezelf, geconnect met de aarde. Deze ervaring gaat je helpen inzien dat je onderdeel bent van het leven en dat het leven altijd voor je zorgt. Controle los en surrender!

Dag 2 | Early bird Yoga

De zon komt op, de vogeltjes zingen. Pak je yogamatje en doe een zonnegroet in het groene gras. Wat een heerlijke manier om je dag te starten!

Dag 2 | Workshop Werken vanuit je Creatieve Flow

Dag 1 is vooral gericht geweest op ervaren. Ervaren van je innerlijke kracht, de levensenergie in je, van waar uit alles makkelijke gaat. Én je hebt ervaren hoe het is om je ‘donkere’ kant te omarmen. 

Combineer beide dingen met elkaar en je zit in je creatieve flow. Tijdens deze workshop laten we aan de hand van spel zien hoe dat praktisch in zijn werk gaat, zodat je thuis lekker kunt gaan creëren en bouwen aan je soulbased bedrijf.

Dag 2 | Healing sessie (optioneel)

Wil je graag aan een thema werken? Blijf je maar aanlopen tegen je eigen onzekerheid, perfectionisme, please gedrag? Of wil je loskomen van de mening van je ouders en omgeving en écht voluit je eigen ding gaan doen? Je mooie talenten in de wereld zetten, helemaal op je eigen manier? Dan kun je voor 30 euro extra een healing sessie bijboeken. Sietske werkt met de Touch of Matrix methode en kan zondere dat je hoeft te weten waar iets vandaan komt, blokkades bij je losmaken. Anne geeft Kundalini Reiki en zal jouw energie systeem weer in balans brengen. Welke je voorkeur heet kun je ter plaatse aangeven!

Dag 2 | Creëer je eigen loslaat ritueel

Als afsluiter, voor jullie allemaal weer uit deze sprookjesachtige wereld stappen, willen we je nog iets meegeven, zodat je je nog makkelijker kan overgeven aan wat het leven je brengt. En je daardoor ongestoord in je creatieve flowtje mooie dingen kan gaan neerzetten voor je bedrijf. Tijdens deze laatste activiteit ga jij je eigen loslaat ritueel maken, die je kan inzetten tijdens de shit momenten en de lows van het leven. 

Wat kost het?

Inca pakket

Inclusief:
– Diner dag 1, ontbijt en lunch dag 2
– Overnachting in Tipi (incl matje)
– Cacaoceremonie
– 2 workshops
– Midnight meditatie
– Ochtendyoga

Exclusief:
– Healing sessie op zondag
(keuze uit Touch of Matrix of Kundalini Reiki sessie)
– Half jaar coachingtraject

€169

Opperhoofd pakket

Inclusief:
– Diner dag 1, ontbijt en lunch dag 2
– Overnachting in Tipi (incl matje)
– Cacaoceremonie
– 2 workshops
– Midnight meditatie
– Ochtendyoga
– Healing sessie op zondag
(keuze uit Touch of Matrix of Kundalini Reiki sessie)

Exclusief:
– Half jaar coachingtraject

€199

Sjamanen pakket

Inclusief:
– Diner dag 1, ontbijt en lunch dag 2
– Overnachting in Tipi (incl matje)
– Cacaoceremonie
– 2 workshops
– Midnight meditatie
– Ochtendyoga
– Healing sessie op zondag
(keuze uit Touch of Matrix of Kundalini Reiki sessie)
– coaching traject
(keuze uit:
Work your magic traject‘ bij Sietske of ‘Helende talenten‘ traject bij Anne)

€999

Notice: You can learn more about our Terms of Service

Aftellen tot het Boost your Creative Energy Weekend

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Contact

Nog vragen?

8 + 12 =

Stay tuned.

facebookinstagram