fbpx

Activate
The Wild
Within

Welkom

Op dit fantastische healing activatie platform. Een platform dat je gaat helpen de deep, loving, wild woman te activeren waarvan je WEET dat die in je zit. Op deze plek vindt je diverse toegangspoorten die je leiden tot jouw ware natuur.

 

 

In de onderstaande video wordt uitgelegd met welke methode er wordt gewerkt en hoe we gebruik gaan maken van je bewustzijnsveld om verborgen krachten te activeren en oude programmering los te laten. 

 

Meet your Deep Wild Feminine Nature

In een weelderige jungle, ergens in de dieptes van jouw binnenwereld, wacht jouw deep wild feminine nature op jou om ontdekt te worden, geactiveerd te worden, geleefd te worden!

Zij danst op de klanken van het leven die ze door zich heen voelt stromen… Zij kijkt met verwonderde ogen naar de wereld om haar heen. Beauty is all she sees!

Door haar heen beweegt electrische levensenergie die haar lichaam doet tintelen. Haar ogen twinkelen, ze geniet! Voorbij de plaatjes en gedachten ziet ze de wereld voor wat die echt is, een prachtig magisch speelveld waar zij de ontdekkingsreizigster van is.

Wanna meet, feel & embody her?

Ga mee op reis naar jouw inner jungle en ontmoet jouw deep wild feminine nature… Ze wacht geduldig op je tot jij klaar bent om haar door je heen laat stromen!

Liberate your Inner Femme Fatale

De Femme Fatale… Een mengeling van kracht en sexappeal maakt haar onweerstaanbaar voor de buitenwereld. Ze weet wat ze wilt en ze is niet bang om er voor te gaan. 

Er ligt een waanzinnige kracht in het verbonden zijn met je seksuele energie. Het maakt dat je je krachtig voelt, gedragen door jezelf, veilig in je eigen lichaam en sexy. Je bent niet afhankelijk van de goedkeuring van anderen, omdat je je eigen electrische natuur voelt. En dat maakt dat je veel steviger staat als het gaat om het aangeven van je grenzen. Je voelt je eigenwaarde en bent bereid hier voor te staan!

Enter a Deep State of Relaxation

Gewikkeld in een zachte deken van donkerte waarin je steeds verder wegzakt. Alles is helemaal ontspannen en voor het eerst in tijden voel je weer alsof alles om je heen helemaal goed is. Niets meer dan dit moment doet er toe. Dit moment bevat eigenlijk alles op zichzelf.

Deze healing activatie begeleid je in het loslaten van alle spanningen en alles wat daarmee te maken heeft, zodat je weer vrij kan stromen en het leven kan ontvangen.

Duur: 44 minuten

STAY CONNECTED

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang als eerste updates over nieuwe programma's of healing activaties.