fbpx

Even een zonnige foto nu het zulk grijs weer is. Dit was in Spanje deze zomer. Toen zaten ook m’n liefdes kilo’s er nog aan die ik begin van onze relatie erbij kreeg door overmatig genieten ??? van borreltje hier, etentje daar. Volgens mij gingen we wel 3 keer per week uiteten ??. Herkenbaar? Nu wordt er in spiri land niet zo veel gesproken over afvallen… ik heb het idee dat daar taboe op ligt. Volgens mij heeft het toch een beetje de associatie met zelf afwijzing en met uiterlijk verschijn, terwijl voor mij gaat het om je lekker voelen, in beide zinnen van het wordt haha. En dat je buitenkant mag matchen met je binnenste. Ik geloof dat liefde en plezier je grootste drijfveer mag zijn en als je zin hebt om weer in je zomerkleding te passen, why not?

Ik voelde me zelf het afgelopen jaar zwaarder dan ik van binnen ben, dus nam ik me toch voor om richting een slankere mij te bewegen. En wel op een manifestatie manier: moeiteloos. Ik heb een hekel aan dieet en sporten doe ik vaak in vlagen. Dus de odds were against mee. Ik heb mijn geschiedenis niet per se mee. Nu vind ik dat juist zo vet, want in 2 maanden was ik 5 kg lichter!

Nu gaat t niet per se om afvallen, het kan niet zo goed zijn dat jij juist wil aankomen omdat je daar beter in voelt. Of iets anders! Het gaat erom dat jij kan creeeren voor jezelf wat je zelf wilt. Ook al spreekt je verleden niet voor je. Hoe ik het zelf heb gedaan?? Dat hoor je in de nieuwe podcast aflevering. Ik vertel je iets over love of fear based verlangen, en waarom je bij de één eerst zelfacceptatie op de agenda mag zetten, wat motivaties zijn die niet werken en wat je kunt doen als je hobbels op de weg krijgt of wanneer je merkt dat er niets gebeurt. Ben benieuwd wat je er van vindt!

Voor welk team ben jij? Team zelfacceptatie of team manifesteren?

Veel plezier!

Liefs,

Sietske