fbpx

Toen ik zelf met de vraag liep of je rimpels kon verminderen op een natuurlijke manier, kwam Akasha Blends op mijn pad, met Inge Wilbrink aan het roer. Het Instagramprofiel ademde alles waar The Love Rebels ook voor staat: holistisch, fun, magisch en natuurlijk. Vandaar dus ook de vraag aan Inge: “Vind je het leuk om geinterviewd te worden voor de Love Rebel Podcast?” Tuurlijk wilde ze dat! In deze Love Rebel Talks vertelt Inge ons alles over haar weg. Hoe ze vanuit haar burn-out in de aromatherapie belandde en hoe ze vandaaruit besloot zelf haar skincare producten te gaan maken wat uiteindelijk resulteerde in Akasha Blends, waarvoor ze ook guasha behandelingen geeft. Guasha wattes?? Guasha, een eeuwenoude traditie uit het Oosten om afvalstoffen en bijv ziekten uit je lichaam te ‘schrapen’. Hoe kan het dat een steen je rimpels kan verminderen?  (voor de review die ik over het guasha board schreef, klik hier!) . Hoe is ze erbij gekomen om zich te bekwamen in de japanse behandelmethode? Hoe staat ze in het leven? Hoe brengt zij de magie in het leven? Je hoort het in deze aflevering van de Love rebel podcast! ❤