fbpx

Een tijdje terug mocht ik Lianne Gerth interviewen, een prachtige vrouw met een grootse uitstraling en een hart van goud. Ze deed mee aan het SBS6 programma Wereldreis op wielen, besloot uit het programma te stappen omdat het toch te ver van haar core begon te raken en besloot het nomadenbestaan in haar eentje voort te zetten. Momenteel zit ze in Guatemala en is haar leven een open canvas. Ze reist wanneer ze voelt dat het weer tijd is om te gaan, onderweg gebruikt ze coaching en healing om mensen meer in contact te laten komen met hun inner being en van daar uit te leven en verder ontwikkelt ze zichzelf ook weer als een malle. Dat is Lian in een notendop. Welke gebeurtenissen haar op dit pad hebben gebracht, welke tips ze heeft om meer vanuit intuitie en alignment te leven, hoe haar bestaan er nu uitziet en hoe ze omgaat met haar eigen schaduwtjes… dat hoor je in de love rebel podcast ❤