fbpx
Je bent net gestart of denkt er over… Maar alles wat op je af komt qua website, vloggen, alle manieren om naar buiten te treden… Het kost je uren om uit te vinden waar je mooie foto’s vandaan kunt halen, waar je royalty free muziek van kan gebruiken. Welke website je het best kan nemen. Moet dat Wix zijn of WordPress of iets anders? Daarnaast heb je wel eisen. Je bent zelf creatief en je wilt jezelf uniek neerzetten en vaak voel je je best gebonden daardoor. Want zomaar een website met gratis afbeeldingen is niet genoeg… Het moet wel MOOII zijn.. In deze aflevering ga ik je verlossen van je lijden…. Ik deel je alle praktische weetjes, websites etc belangrijk is als jij met je bedrijf naar buiten wilt treden. Zoals: Je komt te weten: Waar vind je royalty free afbeeldingen die ook nog mooi zijn. Welke website aanbieder kun je het beste gebruiken als je creatieve vrijheid wil hebben. Welke plugins heb je nodig om je webshop te starten. Welke plugin gebruik je om toch meer creatieve vrijheid te krijgen in je wordpress website qua design. Welke app kun je gebruiken om je foto’s mee te bewerken. Welke website gebruik ik om mijn gratis weggever mooi vorm te geven. Waar vind je muziek die royalty free is, dus gratis muziek. Welke telefoon heeft de mooiste camera. Welke website gebruik ik waardoor je podcast automatisch verspreid wordt over meerdere platforms zoals spotify, itunes etc. Welk programma gebruik ik om mijn filmpjes mee te editen.