fbpx

Hey lieve love rebel,

Mijn vriend grapt wel vaker dat als ik thuis ben dat hij precies ziet waar ik ben geweest die dag. Ik begin met een schilderij, dan bedenk ik ineens dat ik de was wil doen, oh ik heb zin in koffie! Hee het zonnetje schijnt, ik ga lekker wandelen. Aan het einde van de dag ben ik aan 1001 dingen begonnen, en is niets daadwerkelijk af.

Op een gegeven moment, nog niet heel lang geleden, was ik daar een beetje klaar mee. Heel leuk, je inspiratie volgen, maar op deze manier werkte het super demotiverend, omdat veel ideeën maar niet tot stand kwamen, of maanden, dan wel jaren duurde om af te worden gemaakt. Ik wilde ontdekken welke werkwijze wel werkt voor mij, zonder dat ik echt als een maniek mezelf zit te forceren.

In deze podcast vertel ik je over mijn weg daarin en wat voor mij goed werkt. Dit blijft een leerproces voor mij, maar ik merk al zo veel verschil met eerder! Het geeft je veel meer vertrouwen in jezelf en dat gun ik jou ook!

Dus luister m hier en deel ook jouw eigen ervaring!