fbpx

Als je hier bent aanbelandt, dan voel je waarschijnlijk dat het tijd is voor een andere manier van ondernemen. Een manier die past bij de gevoeligheid die jij ervaart als mens. Maar ook die nodig is om de wereld weer te laten bloeien, waarin alles in harmonie leeft.

A new way of business, the feminine way, vraagt om een andere manier van ondernemen. Waarbij het ontdekken wie je bent, het in lijn komen met je essentie, vele malen zwaarder wegen dan de praktische kant. Beginnend bij het vrouwelijke, de ZIJNSkracht in je, en vandaaruit ontstaan de acties die nodig zijn om je calling stoffelijk te maken. En natuurlijk tot bloei te laten brengen. Maar daar zijn wortels voor nodig! Een stevige connectie met jouw essentie. Met jouw bron.

Een aligned business ceremonie schept de ruimte om jezelf in lijn te brengen met wie je werkelijkheid bent. Met de dieptes in jezelf. Met je kern, met je wortels. Met je grootsheid. Je bent zoveel krachtiger dan je denkt!! Alleen vaak blijven we hangen in ons hoofd, in de aangeleerde gedragingen en patronen en komt die inherente kracht niet tot zijn recht.

Het is er allemaal al! En jij mag het je gaan herinneren, activeren en voelen!

 

A BUSINESS IN HARMONY WITH YOUR ESSENCE MEANS A BUSINESS IN HARMONY WITH THE WORLD AROUND YOU

Deze 1-op-1 is voor vrouwen (en mannen als je je geroepen voelt!) die voelen dat ze echt vanuit hun essentie willen ondernemen. Vanuit de dieptes van hun ziel. Die bereid zijn om de controle los te laten en open willen staan om hun eigen waarheid onder ogen te zien.

Je voelt dat diep van binnen dat je iets puurs te bieden hebt. Het maakt niet uit waar je precies staat in het ondernemerschap. Als jij voelt dat er een diepere wijsheid in jezelf tot leven wilt komen, dan is dit voor jou.

Enkele concrete voorbeelden van wat je kunt ervaren:
– Je merkt dat je de kern nog niet helemaal raakt en daardoor blijft ronddwarrelen tussen vele ideeën.
– Je voelt dat een dieper weten ligt waar je nog niet bij kan. Iets heeft nog grip op je, een patroon of overtuiging die je nog niet goed ziet en die je ervan weerhoudt om dieper te zakken.
– Je voelt dat je je potentie meer wilt belichamen. Het weten is er wel, maar het voelen nog niet volledig.
– Je loopt elke keer op hetzelfde thema stuk.
– Geld verdienen is moeilijk. En je begrijpt niet waar het aan ligt.
– Er meer rust in je bedrijf mag komen… Meer flow, eenvoud, simplicity, fun.

Dit zijn voorbeelden die ik vaak zie in de praktijk! Bottom line: Je voelt dat er nog meer stroming mogelijk is.

 

The BEAUTY, THE MAGIC IS WITHIN YOU. it is you.

Tijdens deze ceremonie dalen we af naar het diepste van je zijn, om daar te ervaren wat de energie is van jouw ZIJN. Het rijk dat rijkt voorbij het denken. Je mag je gaan herinneren wie je in wezen bent, waar je je thuis voelt. Je gaat tijdens deze ceremonie zien welke magie zich aan jou wilt openbaren. De magie van jouw Essentie.

We gaan voorbij alle vormen, zodat zich mag openbaren wat er werkelijk in jou zit. Wat vanuit jouw wezen belichaamt wil worden.

MEDICINE

Misschien heb je weleens eerder een ceremonie gedaan en vraag je je af met welk medicine ik werk. In principe zijn er geen extra middelen nodig voor een mooie ceremonie. Je ziet tegenwoordig dat er veel ayahuasca wordt gebruikt, truffels, en andere plantmedicijnen. Wat deze doen is ze vergroten de ervaring in jezelf uit. Het kan helpen om je bewuste mind wat te dempen en daardoor je beter over te geven.

In principe zet ik mijn energiewerk in bij ceremonies. Ik leid je met energetisch werk naar je eigen wijsheid. Daar kan eventueel cacao aan toegevoegd worden of cacao en een micro dosis truffel. Deze plantmedicijnen kunnen je helpen de ervaring te verdiepen maar zijn absoluut niet per se nodig. Wat ik je wil laten ervaren is dat de wijsheid in je zit, die op ieder moment toegankelijk is. Daar heb je geen middelen voor nodig. Het kan een ervaring enkel versterken. Maar je bent er nooit van afhankelijk.

 

OPEN UP TO YOUR DIVINE NATURE

HOE GAAT HET CONCREET IN ZIJN WERK:

 

 

Deel 1 – intentie gesprek

 

 Het intentie gesprek is er op gericht om je ware verlangen naar de oppervlakte te brengen. Waarbij we soms denken dat we iets willen, zit er vaak onder dat verlangen een dieper verlangen dat veel meer de kern raakt. Daar gaan we samen naar op zoek in ons gesprek. Daarnaast bespreken we: Energetisch, of met cacao en eventueel micro dosering truffel. We onderzoeken wat de ware reden is van de voorkeur is voor één van de opties en komen samen tot een ceremonie die echt helpend is voor jou. Verder vertel ik hoe we richting de ceremonie ons kunnen voorbereiden, prikken we een datum en houden we in de dagen tot de ceremonie onderling contact.

 

 

Deel 2 – ceremonie bij jou thuis

 

Op de afgesproken tijd kom ik bij jou aan. We landen rustig. Bereiden samen de ruimte voor, besteden aandacht aan kleding, make up, sieraden. Alles om je helemaal in de energie van de ceremonie te zetten. Dit is vooral een heel leuk en speels proces!! We laten ons meevoeren op de stroom van de dag, geen verplichtingen, geen regels! Gewoon zoals het klopt in het geheel! Als de outfit klopt, misschien al foto’s zijn gemaakt ;), gaan we langzaam aan de ceremonie in. We openen de space en laten de wijsheid zich openbaren. Ik zal je hierin begeleiden waar nodig! Maar vooral: Geef je over aan het moment. Alles dient zich aan zoals het moet zijn.

 

 

 

Deel 3 – integratie gesprek

 

Tijdens het integratie gesprek gaan we dieper in op de beleving van de ceremonie. Misschien zijn er dingen naar boven gekomen die je niet kan plaatsen. Heb je moeite met wat je hebt ervaren ook te gaan leven. Of is het confronterend geweest (dit hoeft absoluut niet het geval te zijn!). Wat het ook is, tijdens dit gesprek laten we samen de ervaring landen, zodat jij en je bedrijf nog meer kunnen bloeien.

 

 

 

Wil je liever een heel Aligned Business Traject?
Een Aligned Business traject begint altijd met een ceremonie. In de sessies erna gaan we wat je hebt gevoeld en ervaren omzetten zodat je ook daadwerkelijk kan gaan uitdragen dat wat jou roept. Onderwerpen  zoals geld, de technische structuren achter je bedrijf en onderwerpen rondom zichtbaarheid (instagram, video, canva etc) zijn mogelijk. Zo ook diepere healing activatie sessies, waarbij we ons meer focussen op jou als persoon klaar maken voor het uitdragen van dat wat in jou is. Wil je hier meer over weten? Stuur me een berichtje via contact. 

1-op-1 aligned business ceremony

intentie gesprek
ceremoniedag van +/- 4-6 uur, incl reiskosten en evt cacao en truffel
integratie gesprek

€325,- incl btw, €268,60 excl

2x€165,- incl btw, €136.36 excl

Let op: Hier lees je meer over de  Algemene voorwaarden

STAY CONNECTED

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang als eerste updates over nieuwe programma's of healing activaties.